بهبود رتبه سایت توسط شبکه های اجتماعی!

بلاگ ,

شما به طور مداوم به دنبال راه هایی برای بهبود رتبه بندی خود در سرچ گوگل هستین. حتما شما همه چیز از بهینه سازی کلمات کلیدی گرفته تا لینک سازی رو امتحان کردین. هر چند این روش ها میتونه برای بهبود رتبه بندی شما کافی باشه ولی میتونین با بهبود سیگنال های اجتماعی آن را ارتقا ببخشید. در این مطلب به شما میگیم که سیگنال های اجتماعی چه هستند؟ چگونه بر رتبه بندی سرچ تاثیر بگذراند؟ و چگونه میتونن باعث ارتقا رتبه بشن؟

 

سیگنال های اجتماعی چه هستند و چگونه بر رتبه بندی تاثیر می گذراند؟

سیگنال های اجتماعی شامل لایک ها، اشتراک گذاری ها، بازدید ها، پین ها در اکانت های اجتماعی شما میشن. این سیگنال ها راهی برای موتورهای جستجو هستن تا بفهمند که برند شما مورد توجه کاربران هست یا خیر! موتورهای جستجو برای رتبه بندی وبسایت شما در سرچ ، از این سیگنال های اجتماعی استفاده می کنند.

بحث زیادی در مورد اندازه تاثیر گذاری این سیگنال ها بر رتبه بندی وجود داره. به هر حال، بررسی اخیر فاکتورهای رتبه بندی موتور جستجوی MOZ نشون میده که شاخص های اجتماعی صفحات یکی از برترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل هستش.

 

ممکنه هیچ رابطه مستقیمی بین سیگنال های اجتماعی و رتبه بندی سایت ها وجود نداشته باشه. اما ارتباطی بین این دو هست که نشون میده عملکرد شما در شبکه های اجتماعی میتونه بر رتبه بندی سرچ گوگل تاثیر گذار باشه.

بیاین یه نگاهی بر راه های ممکن بندازیم که توسط اون سیگنال های اجتماعی میتونن بر رتبه بندی تاثیر بذارن:

ترافیک وبسایت:هر چه سایت شما ترافیک بیشتری بگیره، شانس بیشتری برای بهبود رتبه بندی شما وجود داره. و وقتی محتوی شما در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشه ، شانس ترافیک گرفتن از آن اشتراک ها بیشتر میشه. گوگل هم برای رتبه دادن به وبسایت شما، ترافیک شبکه های اجتماعی رو حساب می کنه.

ساخت لینک: اگر با سئو آشنایی داشته باشین، میدونین که لینک های با کیفیت ، نقش مهمی در رتبه بندی موتورهای جستجو اسفا می کنه. علاوه بر لینک هایی که از بلاگ های معتبر میان، لینک هایی که از پلتفرم های اجتماعی معتبر هم میان میتونن بر رتبه سرچ شما تاثیر بذارن.

بهبود اعتبار دامنه: اعتبار دامین یک فاکتور مهم در رتبه بندی هستش. و بر اساس بک لینکو ، سیگنال های اجتماعی میتونه اعتبار یک وبسایت رو بهبود ببخشه. پس بهبود سیگنال های اجتماعی ، اعتبار دامین رو افزایش میده و در نهایت بر رتبه بندی سرچ شما تاثیر میذاره.

 

چگونه سیگنال های اجتماعی را برای رتبه بندی بهتر بهبود ببخشیم؟

حالا که یه اطلاعاتی درباره سیگنال های اجتماعی و ارتباط انها با رتبه بندی سرچ پیدا کردین، نکاهی به این نکات بیاندازید:

 

1.بهینه سازی پروفایل با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط

دیده شدن پروفایل اجتماعی یکی از اولین گام ها برای بهبود سیگنال های اجتماعی شما هستش. شما باید با مخاطب مرتبط به کار خود در ارتباط باشین تا بتونه به طور فعال با پست های شما در تماس باشه. اما اول از همه باید کاری کنین که کاربرهای مرتبط بتونن شما رو پیدا کنن. با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط به آنها کمک کنین تا شما رو پیدا کنن و پروفایل رسانه اجتماعی خود رو بهبود ببخشین.

در زیر، نگاهی به برترین نتایج کلمه کلیدی “digital marketer” نگاهی بندازین، وقتی در توئیتر سرچ می کنین. هر دو این پروفایل ها با این کلمه کلیدی در بیو و اسم پروفایل بهینه سازی شدند.

برای بهبود سیگنال های اجتماعی خود، کلمه کلیدی اصلی مرتبط با کسب و کار خود رو پیدا کنین و انها را در بیو، تیتر و خلاصه های شبکه های اجتماعی بکار ببرین. سپس وقتی یه نفر در توئیتر، فیسبوک، یا هر پلتفرم اجتماعی دیگر، آن کلمات کلیدی را سرچ می کند، به راحتی میتونن اکانت شما رو پیدا کنن.

 

2.بهینه سازی پست ها و کپشن ها با استفاده از کلمات کلیدی

علاوه بر بهبود قابلیت دیده شدن و پیدا شدن اکانت اجتماعی شما، محتوی رسانه اجتماعی شما نیز باید به راحتی پیدا بشه. کلمات کلیدی مرتبط انتخاب کنید  و از آنها به دقت در پست ها ، کپشن ها و توضیح ها استفاده کنید. از این کلمات کلیدی میتونین به عنوان هشتگ در اینستاگرام و توئیتر هم استفاده کنین. تا مخاطب بتونه پست شما رو پیدا کنه.

در زیر ببینید وقتی برای “social media marketing” در توئیتر سرچ می کنید، کدام دو پست بالا میاد. جیسون گوردون از کلمه کلیدی مرتبط در عنوان و توضیحات استفاده کرده و هشتگ آن را هم نوشته. از طرف دیگر ماریا جانسون این کلمه کلیدی را به دو بخش “social media” و “marketing,” تقسیم کرده و هشتگ آن را به کار برده.

 

با استفاده از کلمه کلیدی درست میتونین نمایش پست های اجتماعی خود رو بهبود ببخشین. و با افزایش دیده شدن شبکه های اجتماعی، میتونین مخاطب مرتبط بیشتری رو پیدا کنین. و هر چه مخاطب ها بیشتر شما رو به اشتراک بذارن ، رتبه بندی شما بهبود بخشیده میشه.

 

3.افزودن راه ارتباطی با شبکه های اجتماعی شما در وبسایت

همچنین میتونین سیگنال های اجتماعی رو با کلیک هر چه بیشتر مردم روی محتوی شما در شبکه های اجتماعی بهبود ببخشین. ایده اینه که اونا رو به سمت رسانه اجتماعی خود هدایت کنین تا محتوی شما رو ببینن. برخی افراد روی لینک شما کلیک می کنن ولی برخی را بایل هل داد تا به سمت شبکه اجتماعی شما بروند.

این بدان معنی نیست که یک پاراگراف طولانی بنوبیسین و توضیح بدین چرا مردم باید از ان بازدید کنند. فقط محتوی رو با یک جمله کوتاه توصیف کنید و ازونا بخواین که “لینک رو چک کنن”، یا “اینجا کلیک کنند” . یا میتونین از انها بخواین که این مطلب رو “به اشتراک بذارند”، “لایک کنند” ، “فالو” کنند و یا “ری توئیت کنند”. به این کار میکن CTA.

در زیر مثالی از پیج فیسبوک رو ببینین. با یک سوال مرتبط با محتوی شروع شده و بعد با یک لینک “go here,” از مردم خواسته به پیج مورد نظر برن.

4. خودداری کردن از استفاده بیش از حد لغات

این کار میتونه رتبه محتوی شبکه اجتماعی شما رو حتی از مورد قبلی هم بیشتر بهبود ببخشه. شما ممکنه لازم باشه که تعداد کلمات خود رو کاهش بدین.تیترها، کپشن ها و توصیفات باید کوتاه باشن اگر میخواین افراد بیشتری روی آن کلیک کنن

بر اساس تحقیقی در فیسبوک ، بهترین عملکرد روی تیترهایی بوده که فقط 5 کلمه داشتن و پست های تبلیغاتی بهتر نتیجه گرفتن که فقط 14 کلمه بودند. انها فهمیدن که توضیح لینک باید کمی طولانی تر باشه ولی نباید از 18 کلمه بیشتر باشه.

عملکرد کلی پست های تبلیغاتی بستگی به تنوع فاکتورهای دیگر دارد ، هر چند این مطالعه ثابت کرده که نباید تبلیغات بکه های اجتماعی کلمات زیادی رو شامل بشن. و البته این مطالعه فقط پست های تبلیغاتی رو تحلیل کرده  ولی درباره سایر پست ها هم صدق میکنه. پست زیر یک مثال خوب از پستی خلاصه و شفاف هستش

تیتر فقط دو کلمه هستش. Professional SEO . توضیحش 17 کلمه هستش و کپشن فقط 15 کلمه. این پست با کلمات مختصر پیغام رو میرسونه و لینک رو هم با CTA ارائه کرده.

 

5.استفاده از کلمات صحیح برای دریافت کلیک بیشتر

کلماتی که در شبکه اجتماعی خود استفاده می کنین میتونه بر عملکرد شما تاثیر بذاره. مطالعات AdEspresso نشون میده که برخی کلمات خاص عملکرد بهترین نسبت به بقیه داره. حتی اگر دارین همون اطلاعات رو به اشتراک میذارین، تغییر روش بیان آن ، تاثیر بسزایی بر مورد توجه قرار گرفتن اون مطلب توسط مردم داره .

این مطالعه نشون میده که مردم به کلماتی که مثل “you,” “free,” “instantly,” “because,” and “new” در پست های اجتماعی بهتر واکنش نشون میدن. برای بهبود سیگنال های اجتماعی خود، در نوشتن کپشن از این کلمات استفاده کنین . مجبور نیستین همه رو به یکباره استفاده کنین.

 

6.استفاده از تصاویر بیشتر

اگر در مورد بهبود شبکه های اجتماعی خود جدی هستین، باید تصاویر بیشتر در محتوی خود قرار بدین. تحقیقات نشون میده که هم در توئیتر و فیسبوک، پست های با تصاویر بیشتر، کلیک بیشتری هم دریافت کرده.

نلی پتل دریافت که افزودن تصاویر به توئیت ها عملکرد بهتری داشته و 108 درصد ترافیک بیشتری در توئیتر دریافت کرده.

 

مطالعه HubSpot نشون داده که پست های عکس دار فیسبوک نسبت به پست های بدون عکس توجه بیشتری به خودش جلب کرده. این مطالعه نشون میده که پست ها با تصاویر104 درصد کامنت بیشتر دریافت کرده و 84 درصد کلیک بیشتر و 53 درصد لایک بیشتر.. افزودن عکس های مرتبط به پست میتونه باعث جذب فالور بشه. این همچنین یه راه خوب برای مردمه تا بتونن فهمن اگه کلیک کنن روی لینک، چه مطلب در انتظارشونه و میزان کلیک شما رو افزایش میده.

7.انتظار برای زمان مناسب

زمانبندی همه چیزه، به ویژه وقتی حرف از پست گذاشتن در شبکه های اجتماعی به میان میاد. فالورهای شما 24 ساعته آنلاین نیستن. مخاطب مورد نظر شما یه ساعت مشخصی از رزو فعال هستش. و همچنین باید منطقه های زمانی مختلف مخاطبان خود رو در نظر بگیرین.

شما باید از قبل برنامه ریزی کنین و یک برنامه پست داشته باشین و ساعت هایی که مخاطب شما آنلاین هستش براش پست بذارین. برخی ابزار اندازه گیری در اینترنت هستش که میتونه زمان مناسب برای پست گذاشتن رو به شما بگه. این ابزار همچنین میتونه کمکتون کنه بهترین روزها برای پست گذاشتن رو تعیین کنین که میتونین بر اساس اون برای پست ها برنامه ریزی کنین.

8.ایجاد دلیل برای کلیک کردن

حتی اگر تمام نکات قبلی رو راعیت کنین، برخی مردم از کنار مطلب شما رد میشن چون فکر نیمکنن که محتوی شما به دردشون بخوره. یه دلیل خوب برای اونا به وجود بیارین تا روی لینک شما کلیک کنن و با محتوی شما در تعامل باشن. به جای تلاش برای فروش، سعی کنین کمکشون کنین.

به طور مثال میتونین د مورد یک مشکل با اونا صحبت کنین و بعد به اونا یه راه حل بدین. مثل  The Souled Store ، اونا به مشکل اشاره کردند “از دست دادن برنامه تلویزیونی” و بعد از مردم خواسته تا به راه حل ارائه شده توجه کنند.

یه مثال خوب دیگر، از پیج های فیسبوک هستش. کپشن خلاصه باشه، ولی مستقیم به مطلب اشاره کنه. اول به مشکلی که مخاطبا دارن اشاره میکنه و بعد با ارائه راه حل برای بهبود استراتژی محتوی ادامه میده.

 

9. آزمایش را فراموش نکنید

وقتی از نکات بالا استفاده کردین، باید به یاد داشته باشید هر چه که برای دیگران موثر باشد، الزاما برای شما تاثیر گذار نیست. اگر شما به انجام کاری که موثر نیست ادامه بدین، تلاش شما برای بهبود سیگنال های اجتماعی هدر میره. به همین خاطر تعیین آنچه برای شما موثر واقع میشه و یا نمیشه، حیاتی هستش.

به وسیله Simply Measured’s new Social Attribution solution ، شما میتونین محتوی رو بر اساس دلار مستقیم برای کسب و کار خود، تست کنید. 

در اینجاست که باید آزمایش کنید. برای اطمینان از کارآمد بودن تلاش هایتان، آن را تست کنید و نتایج رو ببینین. آنچه که موثر نیست را تعیین کنید و در صورت نیاز آن ها را حذف یا جایگزین کنید.همچنین با این کار میتونین بفهمین چه چیزی برای شما موثر تر هستش و اون رو گسترش خواهید داد.

چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
سوالات متدوال

ببینید ما نماد الکترونیک داریم . نماد الکترونیک یک مرجع رسمی سایت ای نماد سر بزنید enamad.ir و اسم سایت ما را را سرچ نمایید(vasepar.com)

ما اولین شرکت ارائه دهنده نرم افزار و راه کار برای سایت دیوار بودیم (از 1396 )که سرلوحه کاری ما گارانتی خدمات چه در خرید چه در نصب چه در استفاده

اینماد واسپار را از پایین سایت چک کنید

 

 

خیر فرض بر اینه که شما تعداد زیادی سیم کارت دارید و می خواهید با ان ها اگهی بزنید بجای استفاده از گوشی و… مولتی سیم کارت استفاده می شود و همه

سیم کارت هایتان وارد دیوار شده برای همیشه در یکجا دارید

خیر دیوار به هیچ عنوان شماره مجازی قبول نمی کند فقط شماره موبایل قبول می کند

مولتی سیم کارت : کنار هم قراردادن تمامی سیم کارت ها وارد دیوار شده در یک پنل

 

تی اسپین : تولید متن عیر تکراری و زیبا  برای اگهی

 

انالیز : شناسایی نحوه سرچ و جستجوی مشتریها در دیوار و  ، زدن آگهی با معکوس کردن این فرمول برای گرفتن بازدید بیشتر و فروش بهتر

 

 تمام شهرها : شما به جای اینکه در دیوار جستجو کنید و تک تک شهر ها را عوض کنید گزینه همه شهرها مثل شیپور به دیوار اضافه شده است

 

ربات ارسال اگهی (fastrobot): این ربات برای ارسال اگهی به صورت اتوماتیک در دیواره و از ای پی ای دیوار استفاده می کند و در ساعت می تونه 600 تا اگهی ارسال کند

 

و بدلی عدم استفاده از موس کی بورد سیستم را اشغال نمی کند

 

ربات استخراج شماره دیوار: برای استخراج شماره از دیوار می باشد

نظرات :
هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید
ارسال نظر :

با کد ملی دیوار چه کنیم؟

>