تاثیر رسانه های اجتماعی در رتبه بندی گوگل!

بلاگ ,

در مطالب قبلی مهمترین جنبه های رتبه بندی گوگل برای وبسایت شما معرفی کردیم و گفتیم چطور بهترین استفاده رو از گوگل کنیم و ایده های برای ساخت لینک های داخلی و بهینه سازی آن-سایت دادیم. در اینجا میخواهیم تاثیرات سیگنال های اجتماعی بر روی وبسایت تجاری شما رو بازبینی کنیم. زوایای زیادی وجود داره که از اون میشه به جستجوگرهای داخلی برا سئو سایت حمله کرد!

Marcus Miller of Bowler Hat یکی از عوامل تحقیقات رتبه بندی سایت ها در گوگل هستش که در مورد شبکه های اجتماعی  اینگونه بیان کرد: “اصول اولیه رو فراموش نکنید، و به سرعت حرکت کنید”

در ابتدا “اصول” باید با بیهنه سازی پروفایل های شبکه های اجتماعی شما همراه باشه و بعد از  آن به سراغ فعالیت های رسانه اجتماعی برین. تاثیر رسانه های اجتماعی در رتبه بندی گوگل! چیست؟ با ما همراه باشید.

تاثیر رسانه های اجتماعی در رتبه بندی گوگل!

  • Social-Local Basics

حداقل هر سایت تجاری باید یک پروفایل تجاری در فیسبوک، توئیتر، لینکدن، پینترست، اینستاگرام داشته باشه حتی اگر قرار نیست از همه آن پروفایل ها استفاده بشه.

مشتریان ممکنه در آن سایت ها به دنبال شما بگردند و مطمئنا شما نمیخواین که دست خالی برگردند و یا بدتر از آن: با یک شرکت دیگر با نام مشابه شما آشنا بشن. پس باید حتما یک پروفایل در تمامی رسانه های اجتماعی داشته باشید.

در پروفایل های رسانه های اجتماعی میتونین از ساده ترین لینک های ورودی و نقل قول ها استفاده کنین  و میتونین از تمامی زمینه های پلتفرم های رسانه های اجتماعی استفاده کنین.

حداقل از یک لوگو با کیفیت بالا (ویا عکس شخصی) استفاده کنین . از یک عکس با وضوح بالا و نمایش گرافیکی برای کاور پروفایل خودتون استفاده کنین که نشان دهنده تجارت شما باشه. Hubspot هر اندازه ای که بخواهید برای پلتفرم های اجتماعی فراهم می کند. به تازگی در فیسبوک برای عکس کاور ، میتوان از ویدئو هم استفاده کرد.

از آنجایی که هر یک از پروفایل های اجتماعی میتونه به عنوان یک نقل قول عمل کنه ، شما میتونین یک نام تجاری پایدار در همه پلتفرم ها داشته باشین. این به گوگل و مشتریان شما کمک میکنه تا شما رو از پلتفرم های اجتماعی بیشتر بشناسن.

میتونین اطلاعات موقعیتی رو به پروفایل خود اضافه کنین. این به گوگل کمک میکنه مشتریان رو راحت به شما انتقال بده.

اگر تصمیم ندارین روی یک یا چندتا از این پروفایل ها به طور فعال کار کنین ، یک پست رو همیشه در بالای پروفایل پین کنین. اینجوری به مشتری کمک میکنین تا به راحتی شما و وبسایتتون رو پیدا کنه. فرقی نمیکنه میتونه وبسایت، ایمیل و یا یک پروفایل اجتماعی باشه که به طور فعال روی آن کار میکنین.

  • Social-Local Longer-Tail

به جز توئیتر که روابط تماس مستقیم داره، گوگل زمان زیادی  میبره تا آنچه در شبکه های اجتماعی رخ میده رو ببینه. پس فعال بودن در شبکه های اجتماعی راه دیده شدن توسط گوگل نیست. و حتی اگر از محبوبیت زیادی در شبکه های اجتماعی برخوردار باشین، بعید است که این محبوبیت شما رو در مسیر رتبه بندی گوگل قرار بده.

یک راه برای دیده شدن اینه که وبسایت های مختلف در نتیجه محبوبیت زیاد به پروفایل اجتماعی شما لینک بدهند. لینکی که شما از پروفایل خودتون به وبسایت خودتون اضافه میکنین به اعتبار وبسایت شما می افزاید. البته ارزش چندان زیادی نخواهد داشت.

شواهدی وجود داره که نشان میده که پست های رسانه های اجتماعی و حتی تبلیغات اجتماعی میتونه ترافیک به وبسایت شما بیاره و رتبه بندی شما رو افزایش بده که خیلی به ندرت اتفاق می افتد. چیزی که واقعا رتبه شما رو افزایش میده، نقل قول ها و لینک ها از مقاله های جدیدی هستش که نام برند شما رو ذکر میکنن.

شما در رسانه های اجتماعی باید بیشتر به درگیر ساحتن مشتری خود با محتوی جذاب، تبلیغات، گفتگوها بپردازید که اونها رو به برند شما علاقمند کنه. شما میتونین تا یک حدی وبسایت خود رو ارتقا ببخشین ، اما به طور کلی ارتقا در بخش داخلی فاکتورهای دیگری رو هم میطلبه.

  • Google+

در بالا پنج تا از شبکه های اجتماعی رو گفتم و از قصد گوگل پلاس رو جدا ساختم. میلیون ها پیکسل و گالون اینک (جوهره) برای خارج ساختن تدریجی گوگل پلاس به عنوان یک شبکه اجتماعی گسترش یافته که ان اقدامات تدریجی و منظم بسیار دقیق هستند!

 مایک بلومنتال در مطالعات اخیرش نشون داد که ایجاد محتوی قابل اشتراک در گوگل پلاس تاثیر مثبت و مستقیم بر روی رتبه بندی وبسایت تجاری در گوگل خواهد داشت. اگر میخواین از رسانه های اجتماعی استفاده کنین تا رتبه بندی خود رو در گوگل افزایش بدین، گوگل پلاس همان پلتفرمی هستش که باید روی آن تمرکز کنین.

  • Conversations

باید از رسانه های اجتماعی به عنوان یک کانال برای بهتر دیده شدن استفاده کنیم تا اینکه یک وسیله برای بهبود رتبه بندی گوگل در سایت خودمان..

از این طریق میتوانید خود را در دسترس مشتریان قرار دهید و به سوالات آنها پاسخ دهید و نام تجاری خودتون رو در رسانه های اجتماعی معروف سازید. در واقع این رسانه ها برای آگاهی بیشتر، و حس وفاداری مشتری هستند نه رتبه بندی!

گوگل در آینده ممکنه بر اساس الگوریتم های خودش، فعالیت رسانه های اجتماعی رو جدی تر بگیره ، تا حدی که کلمات میتونن به عنوان لینک استفاده بشن. ولی الان از شبکه های اجتماعی خود در حد آشناسازی مردم با برند خود  و نشان دادن وفاداری خود با مشتریان استفاده کنید نه رتبه گیری.

خلاصه

  • به طور کلی، سیگنالهای اجتماعی تاثیر محدودی بر رتبه سایت دارند.
  • با این وجود برای هر تجارت باید اکانت فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام، پینترست، و لینکدن بسازید.
  • در این پروفایل ها لینک ها و نقل قول های تجارت خود را ذگر کنید.
  • گوگل پلاس یک شبکه اجتماعی هستش که فعالیت در آن میتواند بر رتبه بندی تاثیر بیشتری داشته باشد.
  • هدف اصلی شما در استفاده از رسانه های اجتماعی باید برای وفاداری به مشتری و آگاه سازی آنها از برند خود باشد نه برای رتبه گرفتن.

 

چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
سوالات متدوال

ببینید ما نماد الکترونیک داریم . نماد الکترونیک یک مرجع رسمی سایت ای نماد سر بزنید enamad.ir و اسم سایت ما را را سرچ نمایید(vasepar.com)

ما اولین شرکت ارائه دهنده نرم افزار و راه کار برای سایت دیوار بودیم (از 1396 )که سرلوحه کاری ما گارانتی خدمات چه در خرید چه در نصب چه در استفاده

اینماد واسپار را از پایین سایت چک کنید

 

 

خیر فرض بر اینه که شما تعداد زیادی سیم کارت دارید و می خواهید با ان ها اگهی بزنید بجای استفاده از گوشی و… مولتی سیم کارت استفاده می شود و همه

سیم کارت هایتان وارد دیوار شده برای همیشه در یکجا دارید

خیر دیوار به هیچ عنوان شماره مجازی قبول نمی کند فقط شماره موبایل قبول می کند

مولتی سیم کارت : کنار هم قراردادن تمامی سیم کارت ها وارد دیوار شده در یک پنل

 

تی اسپین : تولید متن عیر تکراری و زیبا  برای اگهی

 

انالیز : شناسایی نحوه سرچ و جستجوی مشتریها در دیوار و  ، زدن آگهی با معکوس کردن این فرمول برای گرفتن بازدید بیشتر و فروش بهتر

 

 تمام شهرها : شما به جای اینکه در دیوار جستجو کنید و تک تک شهر ها را عوض کنید گزینه همه شهرها مثل شیپور به دیوار اضافه شده است

 

ربات ارسال اگهی (fastrobot): این ربات برای ارسال اگهی به صورت اتوماتیک در دیواره و از ای پی ای دیوار استفاده می کند و در ساعت می تونه 600 تا اگهی ارسال کند

 

و بدلی عدم استفاده از موس کی بورد سیستم را اشغال نمی کند

 

ربات استخراج شماره دیوار: برای استخراج شماره از دیوار می باشد

نظرات :
هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید
ارسال نظر :

با کد ملی دیوار چه کنیم؟

>