گام های اولیه سئو برای سایت تازه راه اندازی شده! (قسمت اول)

بلاگ ,

وقتی یه ایده تجاری خوب به سرتون میزنه، برای یک دامنه ثبت نام می کنین، و شروع به ساخت وبسایت می کنین. چطور میشه مطمئن شد که این سایت میتونه توسط گوگل و سایر موتورهای جست و جو رتبه بگیره؟

سئو یک روند طولانی مدت هستش و به ندرت نتایج سریع ارائه میده، اما اولین گام های راه اندازی وبسایت میتونه تاثیر زیادی روی پتانسیل وبسایت بذاره تا با کلمه کلیدی خود در سرچ گوگل رتبه بگیره. و شروع کنین ترافیک بگیرین و فروش تون زیاد بشه.

از همون اول کارها رو درست انجام بدین و این باعث میشه بعدا ساعت ها برای جبران اشتباهات سئو وقت از دست ندین! گام های اولیه سئو برای سایت تازه راه اندازی شده! (قسمت اول)! رو در اینجا ارائه می کنیم:

سئو سایت

گام های اولیه سئو برای سایت تازه راه اندازی شده! (قسمت اول)

1.وبسایت خود را بر اساس کلمه کلیدی سازماندهی کنید!

ساختار وبسایت شما تاثیر زیادی بر توانایی آن در رتبه گرفتن داره. به منظور رتبه گرفتن روی کلمه کلیدی مورد نظرتون، باید جوری وبسایتتون رو سازماندهی کنین که هر پیج مجموعه ای از کلمات کلیدی مرتبط داشته باشه.

به طور مثال، میخواهید یک فروشگاه کفش مردانه راه اندازی کنین. که انواع کفش های مردانه چرم، اسپرت، چکمه رو به فروش میرسونه. میخواین هر دسته برای کلم کلیدی خودش رتبه بگیره و خریادارانی رو جذب کنه که به دنبال اون نوع خاص از کفش هستند.

پس باید ساختار سایت شامل دسته ها بشه و هر دسته کلمه کلیدی خاص خودش رو داشته باشه. در زیر ما پیج اصلی “کفش مردانه” رو به زیر پیج هایی تقسیم کردیم و ساختار سایتش رو بررسی کردیم:

کفش مردانه:

  • کفش چرم
  • چکمه چرم
  • دمپایی
  • کفش ورزشی
  • کفش مجلسی

ساختار بندی وبسایت شما به این صورت میتونه واستون مفید باشه. اولا یک موضوع واضح و کلمه کلیدی هدف برای هر صفحه از وبسایت رو بوجود میاره، به جای اینکه یک پیج با چندین کلمه کلیدی داشته باشین.

همچنین به شما امکان میده تا هر دسته رو به دسته های کوچکتر و جزئی تر تقسیم کنید. مثلا اگر وبسایت خیالی ماه چندین نوع کفش چرم میفروشه، میتونیم به زیر پیج های زیر تقسیمش کنیم:

کفش های چرمی: 

  • چرم مردانه آکسفورد
  • چرم مردانه Broguse
  • چرم مردانه Loafers
  • چرم مردانه Suede

این ساختار کمک میکنه هر صفحه کلمه کلیدی اولیه خودش رو داشته باشه و مجموعه ای از کلمه های کلیدی ثانویه. ساختار وبسایتی مثل این که هر پیج مجموعه ای از کلمات کلیدی خاص خودش رو داره، احتمال نمایش آن در سرچ بیشتر میشه.

نکات کلیدی

  • مطمئن بشین که هر صفحه از وبسایت شما یک کلمه کلیدی اولیه و مجموعه ای از کلمات کلیدی ثانویه داشته باشه.
  • وبسایت رو جوری ساختار بندی کنین که هر چیح تا جای ممکنه مرتبط و منحصر به فرد باشه.
  • از بهینه سازی یک پیج با کلمات کلیدی متعدد خودداری کنید. بهتره چندین پیج داشته باشین که هر یک جداگانه موضوعی رو به خوبی پوشش بده.

2.مطمئن شوید هر پیج محتوی عالی داشته باشد!

در دنیای سئو ، محتوی یکی از مهمترین فاکتورهای آن پیج برای رتبه گیری وبسایت هستش. قبل از انجام هر گونه سئو، باید مطمئن شوید که وبسایت شما پر از محتوی جذاب و مفید برای مخاطب باشه.

اطلاعات نشون میده پیج هایی با 2000 کلمه رتبه بهتری در گوگل میگیرن.

همچنین تحقیقات نشون داده، پیج های طولانی با جزئیات زیاد، احتمال لینک گرفتن بیشتری نسبت به سایر پیج ها با محتوی کوتاه دارند. هر چند وقت زیادی میبره که محتوی طولانی خوب تولید کنین، ولی میتونین لینکهای زیادی بگیرین.

بهتره محتوی شما جوابگوی نیازهای مخاطب باشه. اگه شما موفق بشین نیازهای حیاتی رو با محتوی خود جوابگو باشین، میتونین لینک های ارزشمند تری بگیرین.

برای انجام سئو داخلی بهتره از کلمه کلیدی در محتوی استفاده کنین ولی زیاده روی نکنین. الگوریتم گوگل انقدر باهوش هست که استفاده بی رویه کلمه کلیدی رو تشخیص بده. و اینجوری وبسایت شما از گوگل اوت میشه.

نکات کلیدی

  • حداقل 2000 کلمه در هر پیج بنویسید و از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنین  ولی زیاده روی کنین.
  • از تگ های H1، H2، H3، H4، برای نشان دادن کلمات کلیدی اولیه و ثانویه استفاده کنین.
  • در محتوی داخلی پیج سعی کنین جواب سوالات مخاطب رو بدین و مشکلاتشون رو حل کنین.

3.تایتل تگ را برای هر یک از کلمات کلید اولیه بهینه سازی کنید!

تایتل تگ همون متنی هستش که گوگل به عنوان تایتل پیج برای نتایج سرچ گوگل نمایش میده، مهمه که همه پیج های شما دارای تایتل تگ باشه که کلمه کلیدی سئو بهینه سازی شده باشه.

یک تایتل تگ خوب باید محتوی پیج شما رو توصیف کنه و کلمه کلیدی که برای سئو کردن ازش استفاده می کنین رو هم باید ذکر کنه. مثلا پیج “کفش مردانه چرم آکسفورد” در وبسایت کفش باید تایتل تگ زیر رو داشته باشه:

کفش مردانه چرم آکسفورد- کفش ها را بررسی کنید و آنلاین بخرید!

این عنوان محتوی پیج رو توصیف می کنه و به کاربر میگه که چع انتظاری بعد از کلیک روی اون پیج داشته باشه. همچنین در ابتدا شامل کلمه کلیدی هم میشه.

نکات کلیدی:

  • تایتل تگ خود رو با کلمه کلیدی شروع کنید، بعد توضیح بدین که مخاطب چه انتظاری بعد از کلیک روی لینک باید داشته باشه.
  • از استفاده چند کلمه کلیدی در تایتل تگ خودداری کنین. کلمه کلید اولیه را یکبار بکار ببرید و بعد اطلاعات اضافی بنویسید.
  • تایتل تگ باید زیر 60 حرف باشه و نباید طولانی بشه.
چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
سوالات متدوال

ببینید ما نماد الکترونیک داریم . نماد الکترونیک یک مرجع رسمی سایت ای نماد سر بزنید enamad.ir و اسم سایت ما را را سرچ نمایید(vasepar.com)

ما اولین شرکت ارائه دهنده نرم افزار و راه کار برای سایت دیوار بودیم (از 1396 )که سرلوحه کاری ما گارانتی خدمات چه در خرید چه در نصب چه در استفاده

اینماد واسپار را از پایین سایت چک کنید

 

 

خیر فرض بر اینه که شما تعداد زیادی سیم کارت دارید و می خواهید با ان ها اگهی بزنید بجای استفاده از گوشی و… مولتی سیم کارت استفاده می شود و همه

سیم کارت هایتان وارد دیوار شده برای همیشه در یکجا دارید

خیر دیوار به هیچ عنوان شماره مجازی قبول نمی کند فقط شماره موبایل قبول می کند

مولتی سیم کارت : کنار هم قراردادن تمامی سیم کارت ها وارد دیوار شده در یک پنل

 

تی اسپین : تولید متن عیر تکراری و زیبا  برای اگهی

 

انالیز : شناسایی نحوه سرچ و جستجوی مشتریها در دیوار و  ، زدن آگهی با معکوس کردن این فرمول برای گرفتن بازدید بیشتر و فروش بهتر

 

 تمام شهرها : شما به جای اینکه در دیوار جستجو کنید و تک تک شهر ها را عوض کنید گزینه همه شهرها مثل شیپور به دیوار اضافه شده است

 

ربات ارسال اگهی (fastrobot): این ربات برای ارسال اگهی به صورت اتوماتیک در دیواره و از ای پی ای دیوار استفاده می کند و در ساعت می تونه 600 تا اگهی ارسال کند

 

و بدلی عدم استفاده از موس کی بورد سیستم را اشغال نمی کند

 

ربات استخراج شماره دیوار: برای استخراج شماره از دیوار می باشد

نظرات :
هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید
ارسال نظر :

با کد ملی دیوار چه کنیم؟