21 ابزار مانیتورینگ رسانه های اجتماعی برای کاربران وردپرس!

بلاگ ,

میخواین بر عملکرد بلاگ های خود در رسانه های اجتماعی نظارت داشته باشید؟ به دنبال بهترین ابزار مانیتورینگ رسانه های اجتماعی هستین؟بیشتر این ابزار برای شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک، توئیتر، پینترست و غیره طراحی شدن.  در این مقاله، 21 ابزار مانیتورینگ رسانه های اجتماعی برای کاربران وردپرس! رو معرفی میکنیم:

ابزار نظارت بر رسانه های اجتماعی

  •  Buffer

Buffer یک روش آسان برای به اشتراک گذاشتن آپدیت ها در پروفایل های اجتماعی شما ارائه میکنه. این ابزار به شما امکان میده تا به روز رسانی ها  رو در طول روز، هفته و یا ماه برنامه ریزی کنین. Buffer همچنین سرویس کوتاه سازی کد و آنالتیک رو ارائه میکنه و شما میتونین وضعیت اپدیت ها رو در شبکه های اجتماعی خودتون ببینین. Buffer در وبسایت ها، به عنوان افزونه مرورگر و همچنین در اپلیکیشن های موبایلی در دسترسه.

 

  • Hootsuite

Hootsuite یک ابزار مدیریت رسانه های اجتماعی برای همه کاربران هستش. این ابزار یک رابط کاربری ساده معرفی میکنه که به وسیله آن میتوان همه پروفایل های شبکه های اجتماعی خودتون رو مدیریت و نظارت کرد.

همچنین به شما امکان افزودن تیم رو میده به طوری که اعضای تیم شما میتونه به آپدیت ها، کامنت ها و توئیت های شبکه اجتماعی پاسخ بدهند. Hootsuite هم در سروی کوتاه سازی کد و آنالتیک ساخته شده که به شما امکان نظارت به شبکه های اجتماعی رو میده.

 

  • Google Analytics

Google Analytics یکی از بهترین ابزار آنالیز رایگان در بازار هستش. بسیاری از مبتدیان بر این باورند که  فقط میزان بازدید از صفحات و محتوی رو نشون میده. ولی گوگل آنالتیک میتونه حتی هر لینک رو نظارت کنه.

 

  • Facebook Insights

فیسبوک یکی از بزرگترین وبسایت های شبکه های اجتماعی هستش. فیسبوک دارای افزونه های اجتماعی مثل گزینه ارسال و کامنت هستش که میتونه در وردپرس شما به اشتراک گذاشته بشه و بازدید فیسبوک رو بالا ببره.

همچنین یک ابزار آنالیز جامع به اسم Facebook Insights داره که به شما امکان نظارت بر عملکرد سایت در پلتفرم فیسبوک رو میده.

 

  • Twitter Analytics

توئیتر ابزار تجزیه تحلیل منحصر به خود رو برای کاربران ارائه میکنه. در این صورت میتونین بر عملکرد توئیت ها، نوع آپدیت ها و غیره نظارت داشته باشین. به شما یک گزارش ماهانه از توئیت ها، بازدید پروفایل و کامنت ها میده.

 

  •  Pinterest Analytics

پینترست ابزار تجزیه تحیلی مختص به خودش رو داره که به شما کمک میکنه تا عملکرد سایتتون در پینترست رو دنبال کنین. در اینجا به شما اطلاعات کاملی از تعداد کلیک ها، پاسخ ها و داده های کلی مخاطبان رو میده. شما میتونین وبسایت خود رو در آن تایید کنین تا ببینین که عملکرد آن در شبکه پینترست چطور هستش.

 

  • YouTube Analytics

اگه اکانت یوتیوب دارین ، YouTube Analytics ابزاری مناسب برای شما هستش. این ابزار به شما نگرشی عالی از چگونگی عملکرد کانال شما در پلتفرم یوتیوب رو میده. شما میتونین بازدید ها، نمای سای، نمودارها و منابع ترافیک سایتتون رو ببینین. همچنین میتونین اطلاعات مثل مدت زمانی که کاربران یک ویدئو رو تماشا کردند، داده های نموداری و غیره رو بدست بیارین.

 

  • Mention

Mention به شما کمک میکنه تا به سرعت به در خواست های مشتری، بلاگ ها و رسانه ها پاسخ بدین. به شما آمار واقعی، هشدارها، و جزئیات آنالیز رسانه های اجتماعی رو میده.

 

  • Metwater IceRocket

Metwater IceRocket یک موتور جستجوی اجتماعی هستش که به شما امکان میده تا رسانه های اجتماعی با هر کلمه کلیدی رو سرچ کنین. شما میتونین توئیتر، فیسبوک، وبلاگ نویس رو سرچ کنین.

 

  • Sprout Social

Sprout Social یک آنالیزگر رسانه اجتماعی برای بازاریابان هستش. به شما امکان میده تا جریان ها رو پیگیری کنین، در گفتگوها شرکت کنین و عملکرد خود رو در شبکه های اجتماعی چک کنین. تاریخچه گفت و گوها شما در توئیتر رو نشون میده و میتونین چندین اکانت رو از یک داشبورد مدیریت کنین.

 

  • Followerwonk

Followerwonk در مورد فالور های توئیتر شما اطلاعات میده. به اکانت توئیتر خود وصل بشین و فالورهای خود رو به سادگی چک کنین. میتونین پروفایل فالورها، توئیت های آنها رو چک کنین و مقایسه کنین.

 

  • beevolve

beevolve یک ابزار نظارت بر عملکرد رسانه های اجتماعی هستش که به شما امکان مانیتور کردن پست ها و برنامه های رسانه های اجتماعی رو میده.

 

  • Tailwind

Tailwind هم یک ابزار نظارت بر رسانه های اجتماعی برای پینترست هستش. این ابزار به شما امکان چک کردن پین ها، عملکرد و آنالیز پینترست رو میده.

 

  • Viralwoot

Viralwoot هم مخصوص شبکه اجتماعی پینترست ساخته شده و پلتفرمی برای برنامه ریزی، تبلیغ، مدیریت و توسعه اکانت های پینترست هستش. میتونین چندین اکانت اضافه کنین و عملکرد آنها را چک کنین.

 

  • Klout

Klout به شما کمک میکنه رسانه های اجتماعی خود رو آنالیز کنین. این هم یک ابزار آنالیز عملکرد رسانه های اجتماعی هستش.

 

  • TweetReach

TweetReach به شما امکان اندازه گیری دسترسی توئیت ها با کلمات کلیدی خاص، هشتگ ها، و واژه های سرچ رو میده.

 

  • HowSociable

HowSociable نام تجاری شما در شبکه های اجتماعی میسنجد. یک ابزار ساده که به شما امکان میده تا به عملکرد برند خود در شبکه های اجتماعی نظارت داشته باشین.

 

  • Social Report

Social Report یک پلتفرم تجزیه تحلیل جامع برای تجارت های کوچک ارائه میکنه. همچنین پلتفرمی برای برنامه ریزی و دنبال کردن فعالیت های اجتماعی شما رو ارائه میکنه.

 

  • Keyhole

Keyhole یک سرویس ردیابی شبکه های اجتماعی هستش که به شما امکان دنبال کردن توئیتر و اینستاگرام رو میده. کاربران میتونن هشتگ ها، کلمات کلیدی، و URL ها رو سرچ کنن.

 

  • My Top Tweet

همانطور که از اسمش پیداست، عملکرد توئیت های شما رو نشان میدهد.

 

  • Riffle

Riffle ابزاری برای آنالیز توئیتر هستش که میتونه پلتفرمهای محبوب توئیتر رو ترکیب کنه و کاربران آن را به فعالیت های اجتماعی خود اضافه کنند.

 

 

چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
چنانچه در دیدن ویدیو بالا مشکل دارید آنرا از اینجا دانلود کنید -------------------------------------
سوالات متدوال

ببینید ما نماد الکترونیک داریم . نماد الکترونیک یک مرجع رسمی سایت ای نماد سر بزنید enamad.ir و اسم سایت ما را را سرچ نمایید(vasepar.com)

ما اولین شرکت ارائه دهنده نرم افزار و راه کار برای سایت دیوار بودیم (از 1396 )که سرلوحه کاری ما گارانتی خدمات چه در خرید چه در نصب چه در استفاده

اینماد واسپار را از پایین سایت چک کنید

 

 

خیر فرض بر اینه که شما تعداد زیادی سیم کارت دارید و می خواهید با ان ها اگهی بزنید بجای استفاده از گوشی و… مولتی سیم کارت استفاده می شود و همه

سیم کارت هایتان وارد دیوار شده برای همیشه در یکجا دارید

خیر دیوار به هیچ عنوان شماره مجازی قبول نمی کند فقط شماره موبایل قبول می کند

مولتی سیم کارت : کنار هم قراردادن تمامی سیم کارت ها وارد دیوار شده در یک پنل

 

تی اسپین : تولید متن عیر تکراری و زیبا  برای اگهی

 

انالیز : شناسایی نحوه سرچ و جستجوی مشتریها در دیوار و  ، زدن آگهی با معکوس کردن این فرمول برای گرفتن بازدید بیشتر و فروش بهتر

 

 تمام شهرها : شما به جای اینکه در دیوار جستجو کنید و تک تک شهر ها را عوض کنید گزینه همه شهرها مثل شیپور به دیوار اضافه شده است

 

ربات ارسال اگهی (fastrobot): این ربات برای ارسال اگهی به صورت اتوماتیک در دیواره و از ای پی ای دیوار استفاده می کند و در ساعت می تونه 600 تا اگهی ارسال کند

 

و بدلی عدم استفاده از موس کی بورد سیستم را اشغال نمی کند

 

ربات استخراج شماره دیوار: برای استخراج شماره از دیوار می باشد

نظرات :
هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید
ارسال نظر :

با کد ملی دیوار چه کنیم؟