آیا به دنبال افزونه LMS برای سایت وردپرس خود هستید؟افزونه های LMS (سیستم مدیریت یادگیری) با کنترل مدیریت محتوی دوره، اجرای آزمون، پذیرش پرداخت ها و غیره به شما این امکان رو میده تا دوره های آنلاین برگزار کنین. در این مقاله به مقایسه مزایا و معایب 5 تا از بهترین افزونه های LMS برای وردپرس می پردازیم تا شما بتونین راه حل های خوبی برای وبسایت آموزشی آنلاین خود پیدا کنید:
برای شروع با وبسایت آموزشی خودتون با وردپرس، اول از همه باید برای یک اکانت هاست وردپرس ثبت نام کنین. که اون خانه وبسایت شما در اینترنت خواهد بود.
همچنین به یک دامنه هم نیاز دارین که آدرس اینترنتی وبسایت شما خواهد بود.
پیشنهاد میکنیم از bluehost یا SiteGround استفاده کنین که از بزرگترین شرکت های هاست دنیا هستن.
بعد از آن باید وردپرس رو روی وبسایت خود نصب کنید. راهنمای گام به گام ما رو دنبال کنین تا یک بلاگ وردپرس ایجاد کنین و در عرض چند دقیقه آن را اجرا کنید.
وقتی وردپرس رو نصب کردین، آماده انتخاب افزونه LMS برای وبسایتتون خواهید بود.
بیاین یه نگاهی به بهترین افزونه های LMS وردپرس بندازیم و اینکه برای سایت شما کدامیک مناسب تره؟
این یکی از ساده ترین افزونه های LMS وردپرس هستش که ویژگی های متنوعی داره. LearnDash با دوره های چند سطحی همراه هستش که به سادگی به شما این امکان رو میده تا دوره های آموزشی با درس، عنوان، آزمون و مقوله های جداگانه ایجاد کنین. همچنین دارای ویژگی drip feed هستش ، پس میتونین محتوی دوره های آموزشی رو برای کل دوره برنامه ریزی کنین.
میتونین به کاربر تکالیف بدین و بعدش تاییدش کنین و یا کامنت بذارین. همچنین میتونین از ابزار مدیریت تست و آزمون های مختلف استفاده کنین. شما میتونین اول یک درس رو تموم کنین و بعد به سراغ درس بعدی برین.
چندین دروازه پرداخت وجود داره که دانشجویان میتونن از طریق اون هزینه ها رو پرداخت کنن. همچنین به راحتی با افزونه های عضویت بی بی پرس، وردپرس، و eCommece ترکیب میشه.
learndash یکی از ساده ترین انعطاف پذیرترین افزونه های LMS برای وردپرس هستش که مجموعه ای از ویژگی ها رو برای مدیریت دوره های آنلاین مختلف داره. همچنین میتونه با افزونه های شخص ثالث هم ترکیب بشه و بهتر عمل کنه.
LifterLMS یکی دیگر از افزونه های قدرتمند LMS با ویژگی های متعدد هستش. راه اندازی و نصب آن در سایت وردپرس آسان هستش.
LifterLMS تمامی ویژگی های مورد نیاز در LMS رو داره. دروازه پرداخت paypa، Stripe داره و میتونن به راحتی هزینه ها رو واریز کنن.
این افزونه دوره های چند سطحی با دوره های آموزشی، درس ها و غیره رو ساپورت میکنه و به شما امکان اجرا دوره های کوچک و کوتاه مدت رو میده. ویژگی های درس های پیش نیاز، عضویت گروهی رو هم داره تا بتونین کل دروه رو به راحتی مدیریت کنین.
برای افزایش تعامل کاربران، دارای ویژگی های دیگری مثل ایمیل خودکار و گواهی پایان دوره هم هستش. این افزونه محدودیت محتوی داره و میتونین یک سری از صفحات سایت خود رو برای برخی از اعضا محدود کنین.
افزونه LifterLMS خودش کلی افزونه های دیگر داره که به شما امکان مدیریت ، ترکیب با افزونه های eCommerce، اتصال به خدمات بازاریابی ایمیل و غیره رو میده.
LifterLMS یک گزینه قدرتمند و انعطاف پذیر برای افزونه LMS وردپرس هستش. استفاده ازش آسانه و setup wizard برای شما یک دوره آزمایشی هم نصب میکنه. قیمتش گران تر است و با انتخاب هر افزونه جداگانه بیشتر هم می شود.
LearnPress یک افزونه رایگان وردپرس هستش که بر خلاف سایر افزونه های این لیست که با یک setup wizard طراحی شدند، روند نصب آسان تری داره.
ایجاد دوره با کمک درس ها، آزمون ها و سوالات خیلی ساده هستش. میتونین از درس ها و آزمونهای یک دوره برای دوره بعد هم استفاده کنین. همچنین امکان ایجاد محتوی به شما میده که میتونین از آن در سایر سایت ها وردپرس هم استفاده کنین.
LearnPress افزونه های رایگان زیادی داره که به شما امکان گسترش ویژگی ها رو میده. این افزونه محتوی برنامه ریزی شده (drip feed)، آزمون، تکالیف، نمره گذاری و غیره رو ساپورت میکنه. همچنین با افزونه های عضویت بی بی پرس، وردپرس، و Woocommerce ترکیب میشه.
LearnPress دارای ویژگی های متنوعی هستش. راه اندازی و نصب اولیه در ابتدا برای مبتدیان سخت هستش. درگاه پرداخت paypal رو داره و افزونه های پولی اون به سایر درگاه های پرداخت هم مجهزن. برای افزونه های رایگان پشتیبانی محدوده ولی برای افزونه های پولی آن، پشتیبانی وجود داره.
WP Courseware یک افزونه محبوب LMS برای وردپرس هستش که استفاده از آن آسانه و ویژگی های متعددی برای ایجاد دوره های آموزشی طولانی و کوتاه داره.
ایجاد دوره در WP Courseware دارای گزینه های انعطاف پذیری هم هستش. هر دوره میتونه مقوله، یونیت و آزمون های چندتایی داشته باشه. محتوی برنامه ریزی شده و درس های پیش نیاز هم ساپورت میکنه.
همچنین پروفایل مربی، درجه بندی مربی، نمره دانش آموزان، ایمیل ها و دیگر ویژگی ها رو ساپورت میکنه که باعث ایجاد تجربه ای جذاب برای کاربر خواهد شد.
WP Courseware درگاه پرداخت برای فروش دوره های آموزشی شما در وبسایتتون رو نداره. باید اون رو با یک افزونه eCommerce یا وردپرس ترکیب کنید تا بتونین دوره ها رو بفروشین. که تمام افزونه های وردپرس و ایکامرس رو ساپورت میکنه.
WP Courseware یک انتخاب خوب برای ساخت دوره های آموزشی آنلاین هستش. استفاده از آن آسان هستش و گزینه های زیادی داره که برای شما محیط یادگیری جذابی ایجاد میکنه. یکی از معایبش اینه که درگاه پرداخت نداره ولی میتونین با ترکیب آن با افزونه های وردپرس و eCommerce مشکلاتش رو حل کنین.
Sensei نیز یک افزونه خوب LMS برای وردپرس هستش که تحت حمایت wooCommerce هستش. استفاده از آن آسانه و روش های مشابه وردپرس و ووکامرس رو دنبال میکنه.
ایجاد دوره با Sensei آسونه ولی به اندازه سایر افزونه ها قوی نیست. اجرای آزمون، تکالیف، نمره دادن به طور خودکار یا دستی از طریق این افزونه امکان پذیره.
برای فروش دوره ها و دریافت هزینه ها باید از WooCommerce استفاده کنین. برای هر دوره ای که میخواین بفروشین، باید یه محصول ایجاد کنین و سپس ان را به دوره آموزشی لینک بدهید.
Sense یک راه حل آسان برای برگزاری دوره های آنلاین هستش. اگه با استفاده از wooCommerce ، یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کردین، میتونه با فروشگاه شما ترکیب بشه. ولی استفاده از این افزونه برای مبتدیان سخته که میتونین با ووکامرس ترکیبش کنین.
نظرات :