اهمیت تقویم سردبیری
اگر شما هم مانند من درگیر کار با چیزی حدود 20 صفحه مرورگر، چهار کارتابل و تعداد زیادی برچسب نوشته در اطراف مانیتور و غیره هستید، این مطلب برایتان مفید خواهد بود. معمولا افراد این وضعیت کاری را کمتر از آشوب و فاجعه نمی دانند. اما برای من، دست کم، این وضعیت یک سیستم کاری است… (این چیزی هست که به خودم می گویم).
با این وجود، این سیستم سردرگمِ من، زمانی که بخواهم با یک تیم کار کنم بسیار سخت و طاقت فرسا می شود. من متوجه این قضیه می شوم که نیاز به ایجاد نظم و ساختار برای همکاری در کارها و عملکردها در سطح بسیار بالایی می باشم.
که البته این قضیه نمی تواند خیلی مهمتر از مدیریت یک بلاگ باشد. بدون توافق دو طرفه در چنین سیستم هایی برای برنامه ریزی پست های آتی، شما با کوهی از وظایف مواجه خواهید شد که زمان اجرای آنها گذشته است که این خود تنشِ زیادی در تیم به وجود می آورد.
در این مرحله است که ما وارد عمل می شویم. شما می توانید با قالب های تقویم سردبیریِ بلاگ که ما تهیه کرده ایم، کارهای خود را سازمان بندی و طبقه بندی کنید. شما می توانیداز این قالب ها برای خوانندگان خود استفاده کنید، کلید واژه های خود را بهینه سازی کنید و برای هر موضوع یک لینک برای یک اقدام مناسب قرار دهید(Call To Action).
به این دلیل که متوجه شده ایم که همه تیم های تولید محتوا به یک شکل نیستند. بعضی تیم ها ترجیح می دهند که برای راه حل، یک تقویم سردبیری منسجم و مرکزی داشته باشند در حالی که بعضی دیگر نیاز به یک سیستم با سررسید های طولانی و قابل تغییر و همچنین در تقویم های شخصی خودشان داشته باشند. به همین خاطر شما می توانید به هر سه مدلِ قالب در فرمت های Microsoft Excel, Google Sheets, and Google Calendar دسترسی داشته باشید.
نظرات :