این روش کلید اصلی برای ایجاد رابطه پایدار بین مشتری و آزانس بازاریبای دیجیتالی هستش. برای شروع آژانس باید یک معرفی ماهرانه داشته باشه و به همین دلیله که چک لیست مشتری میتونه مفید واقع باشه.
یک چک لیست مشتری بهترین روند برای حرکت رو به جلو با یک مشتری جدید رو مشخص میکنه و به آزانس اطمینان میده که ارتباطش با مشتری جدیدش رو هرگز از دست نمیده.
پس اگه در یک آژانس کار می کنین، از این روند استفاده کنین تا هم شما و هم مشتری یک تجربه موفقیت آمیز داشته باشین. چک لیست مشتری که هر آژانسی باید بداند!
این چک لیست با جمع کردن اطلاعات از مشتری شروع میشه. پس در اولین مرحله از یک پرسشنامه برای مشتری استفاده کنین که اطلاعات اولیه مورد نیازتون رو لیست کنه.اطلاعات زیر رو در مورد مشتری بدست بیارین:
وقی اطلاعات اولیه رو درباره مشتری بدست آوردین، آماده به کار با تیم خود بشین. تیمی بسازید که بتونه اکانت شما رو مدیریت کنه. با توجه به اندازه آژانس هر مشتری باید موارد زیر رو داشته باشه:
مدیر حساب: که با مشتری ارتباط برقرار کنه و پروژه رو مدیریت کنه.
رهبر استراتژی: کسی که برنامه های پروژه رو رهبری کنه.
متخصص: کسی که برنامه ها رو اجرایی کنه
قبل از صحبت با مشتری جدید خود، باید این نقش ها رو برای اعضای تیم داخلی آزانس تعیین کنید. اگر مسئولیت شما در سازمان واضح نیست، مشتری متوجه خواهد شد و در شرایط گیج کننده و ناراحتی قرار میگیره.
مورد بعدی در چک لیست مشتری خود که باید به آن توجه داشته باشید، برنامه ریزی یک تماس ضروری برای مشتری و اعضای تیم هستش. برای تنظیم تماس، یک ایمیل خوش آمد گویی برای مشتری بفرستین که برای اونا یک معرفی مختصر از شما بده و برای ملاقات برنامه ای بریزین.
برنامه بازاریابی اولیه که برای مشتری میفرستید، باید مناسب با روابط کاری شما باشه. این برنامه مشخص میکنه که شما چطور میتونین به مشتری کمک کنین. باید با اشتراک گذاری یک competitive analysis شروع بشه که نقاط ضعف و قوت رو برجسته می کنه. همچنین باید شامل یک بخشی از استراتژی ها و فرصت هایی بشه که به اونا کمک کنه به اهدافشون برسن و بر چالش ها پیروز بشن.
ممکن است مشتری لیستی از کسانی که فکر میکنند رقیب شما هستند ارائه کنند. این میتونه مفید باشه و یک نقطه شروع خوب برای انجام تحقیقات شما هستش.
با استفاده از Audience Overlap Tool در الکسا، تحقیقات بیشتری روی رقبای سایت خود انجام بدهید. این ابزار یک گزارشی ارائه می کنه که ده ها سایت رو شامل میشه که مخاطب مشابه با سایت هدف داره. از اینجا میتونین سایت هایی رو که رقبای نزدکی تری با سایت مشتری دارند رو پیدا کنین.
این “Table View” رو انتخاب کنید تا لیستی از وبسایت های مشابه با رتبه الکسای یکسان رو ببینید. این اطلاعات میتونه به شما کمک کنه تصمیم بگیرین که کدام سایت ها رقبای نزدیک تری دارند. (سایتی که overlap score بیشتری داشته باشه، و رتبه الکسا هم بالا باشه ، نشون میده که سایت هم مشابهت داره و هم اعتبار انلاین.) از آنجا سایتی که میخواین روش تحقیق کنین رو اضافه کنین و ذخیره کنین.
وقتی شما سایت رو به لیست اضافه کنین، میتونین از اون استفاده کنین تا گزارشات دیگر رو راه اندازی کنین.
یک گزارش مقایسه سایت را اندازی کنید تا اطلاعات متنوعی درباره هر سایت در لیست خود بدست آورید. شما میتونین آمار ترافیک وبسایت رو مثل تعداد بازدید از پیج و بازدیدکنندگان منحصر به فرد، مقایسه کنید. همچنین میتونین رتبه الکسا، bounce rates و زمانی که در سایت می مونن رو با هم مقایسه کنین.
گزارش مقایسه سایت شامل معیارهای شهرت، منابع ترافیک و جزئیات جمعیت شناسی همه سایت ها میشه. این اطلاعات به شما امکان میده تا رقبا رو با هم مقایسه کنید و عملکرد اونا و مخاطبشون رو ببینین.
ماتریکس کلمات کلیدی رقبا راه اندازی کنین تا نگرشی به کلمات کلیدی برتر برای لیست سایت ها بدست آورید. گزارش Share of Voice نشون میده که کدام وبسایت بیشتری ترافیک رو از کلمات کلیدی مربوط به سایت میگیرن. این اطلاعات به شما کمک میکنه تا بفهمین کدام رقیب بیشترین کنترل را روی کلمات کلیدی صنعت خود داره.
نظرات :